úterý 18. října 2016

Games Workshop novinky - 23. 7. 2016


Storm of Sigmar: minimalizovaná startovní sada pro Age of Sigmar, určená pro hráče kteří mají zájem o hru ale nemohou/nechtějí investovat do plné zákkladní sady AoS. Obsahuje 5 modelů Stormcast Eternals, 8 modelů Khorne Bloodbound, pravidla, několik scénářů které krok za krokem učí pravidla, kostky a referenční karty. Krabice, plast.
Age of Sigmar: General’s Handbook: příručka přinášející do AoS pravidla pro stavbu armád – obsahuje tři varianty: Open Play (volné armády jako nyní), Narrative Play (scénáře s myšlenkou a tipy na jejich sestavení do kampaně) a Matched Play (přísnější pravidla s body a kompozičními omezeními pro turnaje a kompetitivní hry) – pro všechny verze je obsažena sada scénářů. Příručka je v anglickém jazyce
Getting Started with Age of Sigmar: příručka obsahuje stručné shrnutí dosavadního příběhu AoS, popisy frakcí, ukázky barvení modelů, pravidla hry a další. Přibalen je jeden model Stormcast Eternal Liberator. Příručka je v anglickém jazyce.
Easy to Build: Stormcast Eternals Liberators: sada se stejnou filozofií jako současné sety Snap-fit – obsahuje zjednoudušené modely (stejné jako v základní sadě) určené pro začínající hráče na vyzkoušení barvení a pro pokročilé k doplnění jednotek. Obsahuje tři modely Liberator (Prime a dva řadové modely). Krabice, plast.
Easy to Build: Stormcast Eternals Retributors: viz výše, obsahuje dva modely Retributor (Prime a řadový model). Krabice, plast.
Easy to Build: Khorne Bloodbound Blood Warriors: viz výše, obsahuje tři modely Blood Warrior (Champion a dva řadové modely). Krabice, plast.
Easy to Build: Khorne Bloodbound Bloodreavers: viz výše, obsahuje pět modelů Bloodreaver (Chieftain a čtyři řadové modely). Krabice, plast.
Easy to Build: Citadel Essentials: sada pro začínající modeláře – obsahuje kleštičky na plast, lepidlo na plast, základní štětec a 13 barev (mini 3ml balení)v paletě odpovídající barevnému schématu použitému u sad Storm of Sigmar / AoS.
Easy to Build: Khorne Bloodbound Paint Set: sada barev ve schématu Khorne Bloodbound – obsahuje štětec a 7 barev (mini 3ml balení).
Easy to Build: Stormcast Eternals Paint Set: sada barev v základním barevném schématu Stormcast Eternals – obsahuje štětec a 6 barev (mini 3ml balení).
     
Battletome: Bonesplitterz: příručka pro frakci Bonesplitter Orrukz – obsahuje historii jejich klanů, popis jejich jednotek, nove battaliony a další. Příručka je v anglickém jazyce.
Bonesplitterz Savage Boarboys: přebalení stávajících modelů Savage Orc Boar Boyz pro Age of Sigmar, sada obsahuje 10 modelů. Krabice, plast.
Bonesplitterz Savage Orruks: přebalení stávajících modelů Savage Orcs pro Age of Sigmar, sada obsahuje 20 modelů. Krabice, plast.

Žádné komentáře:

Okomentovat