sobota 1. října 2016

Games Workshop novinky - 14. 5. 2016


Battletome: Flesh-Eater Courts: příručka pro armády Flesh-Eater Courts v Age of Sigmar, obsahuje popisy jednotek, battaliony a tři nové scénáře.

Flesh-Eater Courts Crypt Ghouls: sada 20 modelů Crypt Ghouls. Krabice, plast. Jedná se o původní modely Vampire Counts Crypt Ghouls jen přebalené s kulatými podstavci.

Flesh-Eater Courts Crypt Flayers / Crypt Horrors: 3 modely sestavitelné jako Crypt Flayers, Crypt Horrors nebo Soulblight Vargheists. Krabice, plast. Jedná se o původní modely Vampire Counts Vargheists / Crypt Horrors jen přebalené s kulatými podstavci.

King Vlagorescu‘s Ghoulish Host: Limitované vydání. Zvýhodněná sestava pro armádu Flesh-Eater Courts, obsahuje: 20 modelů Crypt Ghouls, 3 modely Crypt Flayers / Crypt Horrors, 1 model Varghulf Courtier a 1 model sestavitelný jako Abhorrant Ghoul King na Terrorgheistu nebo Zombie Dragonu. Součástí sady jsou pravidla pro její nasazení jako samostatného battalionu. Krabice, plast a resin.

Flesh-Eater Courts Terrorgheist / Zombie Dragon: 1 model sestavitelný jako Terrorgheist nebo Zombie Dragon, plus Abhorrant Ghoul King (sestavitelný buďto jedoucí na monstru nebo samostatně pěší). Model lze využít i pro armádu Soulblight jako Vampire Lord on Zombie Dragon. Krabice, plast. Jedná se o původní model Vampire Counts Vampire Lord on Zombie Dragon / Terrorgheist, jen přebalený a s novou bází.

The Beast Arises: Echoes of the Long War: příběh ze světa Warhammer 40.000

Žádné komentáře:

Okomentovat